Hvem er vi?

Lørslev Friskole skaber rammerne for et trygt og fagligt skoleliv fra 0.-9. klasse med vægt på fællesskab!

Vi tilbyder IKKE store klasser på 28, men har aldersblandet undervisning på mindre hold, hvor der er plads og tid til, at det enkelte barn kan udvikle sig både fagligt og socialt. Vi mødes alle til fælles daglig morgensamling, og vi holder meget af at vise børnene værdierne af et forpligtende fælleskab samt respekten for forskelligeheder.

Vi udfordrer børnene fagligt, der hvor de er, men lader dem også imellem stå lidt på tæer! Endvidere vægter vi det praktisk-musiske og giver plads til barnets kreative udvikling.

Hos os afsluttes 9. klasse med afgangsprøven.

Vi tilbyder heller IKKE lange skoledage, da vi mener, der også skal være tid til fri leg.
Trives dit barn ikke med store klasser og lange skoledage, så kig forbi og hør, hvad vi forstår ved en god skole, faglighed og trivsel.

Hos os kan man gå i SFO og Klub fra 0.-9. klasse.
Vi ligger meget centralt, og bus nr. 87 kører lige til døren. Endvidere er der bus fra Tårs tidlig morgen og retur to gange om eftermiddagen.

Børnehaven Mariehuset skaber rammerne for en tryg hverdag med tid til det enkelte barn!

Vi tilbyder tid og ro til fordybelse og leg. Udeliv er en vigtig del i de daglige aktiviteter, og vi har en skøn dyrehave, bålhytte og stor legeplads.

Vi tilbyder daglig madordning og ugentlig turdag. Ved skolestart har vi en udvidet brobygning, som skaber en tryg start på skolelivet.

Anne Emilie Alon den 04-10-2018
    Renoveringen af Mariehuset er nu i fuld gang.
    Mens taget udskiftes, vil der i glasgangen være indgang til børnehave og fritter.

VELKOMMEN!

Anne Emilie Alon den 26-01-2018
    Vil en lille skole med et stortheart være et bedre skoletilbud for dit barn!

-så husk man kan sagtens komme med bus fra både Hjørring (rute 87) og Tårs til Lørslev Friskole.

Der er én afgang fra Tårs tidlig morgen samt to afgange retur efter skoletid.

Bussen er en telebus og skal bestilles.

Tjek køreplanen her!