Hvem er vi?

FRISKOLE OG NATUR-BØRNEHAVE

Lørslev Friskole skaber rammerne for et trygt og fagligt skoleliv fra 0.-9. klasse med vægt på fællesskab!

Vi tilbyder IKKE store klasser på 28, men har aldersblandet undervisning på mindre hold, hvor der er plads og tid til, at det enkelte barn både bliver hørt og set. Vi har fælles daglig morgensamling, læsebånd og 9. klasse afsluttes med afgansprøven.

Vi tilbyder heller IKKE lange skoledage, da vi mener, der også skal være tid til fri leg.
Trives dit barn ikke med store klasser og lange skoledage, så kig forbi og hør, hvad vi forstår ved en god skole, trivsel og faglighed.

Hos os kan man gå i SFO og Klub fra 0.-9. klasse.
Vi ligger meget centralt, og bus nr. 87 kører lige til døren. Endvidere er der bus fra Tårs tidlig morgen og retur to gange om eftermiddagen.

Børnehaven Mariehuset skaber rammerne for en tryg hverdag med tid til det enkelte barn!

Vi tilbyder tid og ro til fordybelse og leg. Udeliv er en vigtig del i de daglige aktiviteter, og vi har en skøn dyrehave, bålhytte og stor legeplads.

Vi tilbyder daglig madordning og ugentlig turdag. Ved skolestart har vi en udvidet brobygning, som skaber en tryg start på skolelivet.

Anne Emilie Alon den 02-07-2018
    Rigtig god sommerferie til alle.

Første skoledag i det nye skoleår er SØNDAG d. 12. august kl. 10.00-12.30.

Vi glæder os til at se jer!

Anne Emilie Alon den 26-01-2018
    Vil en lille skole med et stortheart være et bedre skoletilbud for dit barn!

-så husk man kan sagtens komme med bus fra både Hjørring (rute 87) og Tårs til Lørslev Friskole.

Der er én afgang fra Tårs tidlig morgen samt to afgange retur efter skoletid.

Bussen er en telebus og skal bestilles.

Tjek køreplanen her!